• Geen verzendkosten vanaf € 50
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact

Over mij

Over Noëlle - Minty's Gifts & Prints

Hé, superleuk dat je hier een kijkje komt nemen! Misschien ken je me al, maar misschien ook niet, daarom zal ik me hier even voorstellen.

 

Voorstelrondje

Ik ben Noëlle, 35 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters (4 en 6 jaar oud). Per 1 april 2019 ben ik de trotse eigenaresse van KaartjeVanOns.nl, een webshop met prachtige en bijzondere geboortekaartjes - of klink ik nu te bevooroordeeld? ;-)  Als je meer wilt weten over hoe dat zo allemaal tot stand is gekomen, kun je hier een leuk interview met mijzelf lezen.

In mijn vrije tijd blijf ik vaak creatief bezig: samen met mijn dochters doe ik natuurlijk van alles, maar ook houd ik bijvoorbeeld van (kinder)kleding naaien. 's Avonds even lekker tv of Netflix kijken vind ik heerlijk en als ik de rust vind, kan ik me ook in een hoekje van de bank terugtrekken met een goed boek.

 

Ontstaan van Minty's

Maar hoe is dan Minty's ontstaan? Al langere tijd kriebelde het om ook meer met kraamcadeautjes te doen. Eind 2019 heb ik besloten om hier definitief iets mee te gaan doen, maar ik heb er wel doelbewust voor gekozen om dit in een aparte webshop te doen. De naam Minty's is een samentrekking van de twee namen van mijn dochters, persoonlijker dan dat kon ik het bijna niet maken..

 

Persoonlijke aandacht

Dat persoonlijke vind ik binnen mijn bedrijf ook heel belangrijk. Niet dat ik nou zo graag met mijn hoofd in beeld kom (helemaal niet zelfs, ssst...), maar een persoonlijke benadering en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Klantnummers, wat zijn dat? Nou ja, niet helemaal natuurlijk, in de administratie staat er uiteindelijk wel een klantnummer gekoppeld, maar je snapt me vast :) Ik probeer zoveel mogelijk mee te denken, mee te kijken en je persoonlijk te adviseren.

Heb je dus een vraag of een speciale wens? Neem even contact op, dan sparren we samen even en kijk ik wat de mogelijkheden zijn!

 

Hartelijke groet,