• Geen verzendkosten vanaf € 50
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact

Klanten over Minty's

Ben je blij met je bestelling? Dat hoor ik natuurlijk graag! Hieronder kun je je ervaring of beoordeling insturen :)

Vragen of opmerkingen over je bestelling? Stuur even een mailtje met je uitleg of vraag en het liefst met een foto, zodat ik het zo snel mogelijk kan oplossen!

 

PS. Ook op de Facebookpagina staan recensies en kun je dus ook jouw eigen beoordeling insturen

Lees hier de recensies op Facebook.

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jana
8 dagen geleden

Als kraamcadeau een spaarpot besteld gemaakt van het geboortekaartje. Noelle kwam met een goed voorstel voor de opmaak en alles was snel geregeld. Een aanrader voor een origineel kraamcadeau!

Britt Kerkdijk
3 maanden geleden

Inmiddels erg leuke koffertjes en spaarpotje besteld voor verschillende kindjes die geboren zijn! Noëlle mailt en denkt mee als je iets niet goed hebt ingevuld. Bestellingen zijn snel geleverd en zijn erg mooi geworden! Zeker een aanbeveling! Wij gaan zeker nog meer leuke kraaamcadeutjes bestellen als er weer nieuwe kindjes geboren worden!

Renee
3 maanden geleden

Bij Minty’s een spaarpot met opdruk van het geboortekaartje bestel voor een baby borrel. Snel na het ontvangen van geboortekaartje nam Noëlle contact op; het geboortekaartje is vrij rustig waardoor er op de spaarpot maar twee kanten bedrukt zouden worden. In de mail gaf ze ook de optie om een gedeelte van het geboortekaartje te gebruiken voor de zijkant ( met voorbeeld foto’s erbij!)
Super dat ze zo met ons heeft meegedacht! Al snel hadden we het spaarpotje in huis, heel blij met het resultaat. Ook de kersverse ouders vonden het een super leuk cadeautje. Een echte aanrader dus.

Bianca
4 maanden geleden

Met weinig moeite, geboortekaartje inscannen en online bestelling plaatsen, kan ik binnenkort een erg leuk geboorte-spaarpotje cadeau geven! Het contact via mail liep heel snel en soepel en binnen 4 dagen had ik een mooi verpakt cadeautje in huis!!