• Gratis inpak/cadeauservice
  • Leuk extraatje bij bestellingen vanaf € 15,00
  • Geen verzendkosten vanaf € 65

Klanten over Minty's

Ben je blij met je bestelling? Dat hoor ik natuurlijk graag! Hieronder kun je je ervaring of beoordeling insturen :)

Vragen of opmerkingen over je bestelling? Stuur even een mailtje met je uitleg of vraag en het liefst met een foto, zodat ik het zo snel mogelijk kan oplossen!

 

PS. Ook op de Facebookpagina staan recensies en kun je dus ook jouw eigen beoordeling insturen

Lees hier de recensies op Facebook.

Reactie plaatsen

Reacties

Roos
een jaar geleden

Wij wonen in Italië, maar onze hele familie woont in Nederland, Wat doe je dan als er weer een achternichtje wordt geboren? Toen we de mooie site van Minty's vonden hadden we de oplossing. We hebben een heel leuk kleerhangertje met de naam van de baby erop besteld en een memoryspelletje voor haar grote zus. We kregen na onze bestelling zo'n leuke bevestiging van Noëlle! Daardoor vergeet je eigenlijk dat je online aan het shoppen bent. Noëlle gaf de mogelijkheid om er kosteloos een mooi kaartje bij te doen én ze heeft het cadeautje leuk ingepakt!
Ik vond het zo al heel fijn dat ik het bij Minty's had besteld. Wie schetst mijn verbazing dat we na onze bestelling ook zelf een verrassing kregen opgestuurd van Minty's, een heel lief bedankkaartje.
Wanneer we weer een kraamcadeautje zoeken gaan we zéker weer bij Minty's kijken. Dank je wel voor de fijne service Noëlle!

W Janssen
een jaar geleden

De ouders waren zeer blij met de mooie persoonlijke spaarpot

Wendy
een jaar geleden

Voor ons zoontje een stapeltoren met foto en een spaarpotje van het geboortekaartje besteld én daarbij als kerstcadeau een spaarpot van het geboortekaartje van ons neefje. Ik ben erg goed geholpen, de kwaliteit is goed en het resultaat super mooi! Ook de ontvangers van het cadeau waren blij verrast. Ik vind het zelf een erg origineel en persoonlijk cadeau om te geven. Dank je wel!

Joni van Hal
een jaar geleden

Ik zocht een leuk en uniek kraam cadeau. Via sociale media kwam ik op de site van Mintys. De Stapeltoren Bowie viel gelijk op, vanwege de mooie kleuren. Ik koos Maat M. De foto was niet echt van goede kwaliteit wat tijdens mailcontact is besproken. Toen ik het cadeau kreeg vond ik de foto eigenlijk nog best heel goed. De ontvanger vond het een erg leuk en origineel cadeau. Helemaal top dus!

Jana
een jaar geleden

Als kraamcadeau een spaarpot besteld gemaakt van het geboortekaartje. Noelle kwam met een goed voorstel voor de opmaak en alles was snel geregeld. Een aanrader voor een origineel kraamcadeau!

Britt Kerkdijk
2 jaar geleden

Inmiddels erg leuke koffertjes en spaarpotje besteld voor verschillende kindjes die geboren zijn! Noëlle mailt en denkt mee als je iets niet goed hebt ingevuld. Bestellingen zijn snel geleverd en zijn erg mooi geworden! Zeker een aanbeveling! Wij gaan zeker nog meer leuke kraaamcadeutjes bestellen als er weer nieuwe kindjes geboren worden!

Renee
2 jaar geleden

Bij Minty’s een spaarpot met opdruk van het geboortekaartje bestel voor een baby borrel. Snel na het ontvangen van geboortekaartje nam Noëlle contact op; het geboortekaartje is vrij rustig waardoor er op de spaarpot maar twee kanten bedrukt zouden worden. In de mail gaf ze ook de optie om een gedeelte van het geboortekaartje te gebruiken voor de zijkant ( met voorbeeld foto’s erbij!)
Super dat ze zo met ons heeft meegedacht! Al snel hadden we het spaarpotje in huis, heel blij met het resultaat. Ook de kersverse ouders vonden het een super leuk cadeautje. Een echte aanrader dus.

Bianca
2 jaar geleden

Met weinig moeite, geboortekaartje inscannen en online bestelling plaatsen, kan ik binnenkort een erg leuk geboorte-spaarpotje cadeau geven! Het contact via mail liep heel snel en soepel en binnen 4 dagen had ik een mooi verpakt cadeautje in huis!!