• Gratis inpak/cadeauservice
  • Leuk extraatje bij bestellingen vanaf € 15,00
  • Geen verzendkosten vanaf € 65

Retourneren en herroepingsformulier

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Stuur je de hele bestelling terug, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd; stuur je één of enkele producten van de totaalbestelling terug, dan krijg je de het aankoopbedrag van deze producten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@mintys.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op voorwaarde dat het product in goede orde retour ontvangen is. Houd er rekening mee dat de verantwoordelijkheid voor de retourzending bij jou ligt. Ik raad je daarom aan om altijd te kiezen voor een (brievenbus)pakket met trackingcode. Bewaar je verzendbewijs tot ik je bericht dat het pakket is ontvangen.

Uitzonderingen retourneren

Het herroepingsrecht vervalt voor de volgende producten:
a. Producten die door Minty’s Gifts & Prints tot stand zijn gebracht overeenkomstig jouw specificaties.
b. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Garantie

Ik hoop natuurlijk dat de garantie nooit nodig zal zijn, maar mocht er (bij redelijk gebruik) iets mis gaan met het product, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via info@mintys.nl. Er geldt een garantietermijn van 1 jaar, maar ook daarbuiten zal ik altijd meedenken en zoeken naar een oplossing.