• Geen verzendkosten vanaf € 50
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact

Betaling en levering

Betaalmethoden:

Je kunt je bestelling op de volgende manieren betalen:
- iDEAL (Mollie)
- vooruitbetaling via je eigen bankomgeving*
- Paypal
- Klarna Achteraf Betalen
- Bancontact
- pinnen bij afhalen
- contant betalen bij afhalen (graag zo gepast mogelijk)

* Is de betaling na 14 dagen nog niet ontvangen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Levertijd

 

Omdat veel van de producten handgemaakt, gepersonaliseerd en/of zelfs op maat gemaakt zijn, is de levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. Bij ieder product staat de levertijd apart vermeld. Bestel je meerdere producten, dan geldt de langste levertijd binnen je bestelling. Voor verzending naar België geldt een langere levertijd.

Heb je haast of wil je zeker weten dat het met een paar dagen binnen is, neem dan vooraf even contact op. Tijdens schoolvakanties kan de levering iets uitlopen, dit zal ik altijd kenbaar maken in de webshop.

Houd er rekening mee dat we bij verzending (zie hierboven) allebei afhankelijk zijn van de post- of pakketdienst, ik heb geen invloed op een eventuele (kleine) vertraging. Is je pakket 2 werkdagen na verzending nog niet binnen? Neem dan even contact op, dan ga ik erachteraan voor je.

 

COVID-19 update 01-09-2020: Het lijkt erop dat de coronadrukte bij de pakketdiensten weer afneemt. De meeste pakketten in Nederland worden weer netjes op tijd geleverd, maar een enkele vertraging komt nog voor. Zeker weten dat je bestelling vóór een bepaalde datum binnen is? Neem even vooraf contact op!
Voor verzending naar België geldt helaas dat daar de vertraging nog hoog kan oplopen.

Levering (verzenden of afhalen)

 

Bij het bestellen krijg je de keuze om je bestelling af te halen of te laten verzenden. Afhalen kan in Barneveld, dit is altijd op afspraak! Je krijgt een seintje zodra je bestelling klaar is en dan overleggen we even wanneer je de bestelling kunt komen afhalen.

Bij verzenden heb je de keuze voor PostNL of DHL.. Je krijgt bericht zodra de bestelling is verstuurd. Wordt je bestelling verzonden via een brievenbuspakketje of via pakketpost, dan krijg je ook de trackingcode op de mail.

Levering naar België kan ook. Let op: ik verzend alléén met track&trace. Woon je dicht bij de grens (NL-BE), dan kan het voordeliger zijn om je pakketje naar een PostNL-afhaallocatie in NL te laten sturen.

Verzendkosten

 

- brievenbuspost € 2,95
- brievenbuspakket € 4,25 (DHL) of € 4,50 (PostNL)
- pakketpost NL € 5,95 (DHL) of € 7,25 (PostNL)
- verzending BE € 13,00

 

NL - GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF € 50,00!
BE - GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF € 75,00!