• Gratis inpak/cadeauservice
  • Leuk extraatje bij bestellingen vanaf € 15,00
  • Geen verzendkosten vanaf € 65

Algemene Voorwaarden

Ik houd de algemene voorwaarden zo eenvoudig mogelijk. Door het plaatsen van je bestelling, geef je aan dat je akkoord gaat met deze voorwaarden. Lees ze even door om eventuele misverstanden te voorkomen.

Bedrijfsgegevens

Minty's Gifts & Prints

onderdeel van KaartjeVanOns.nl

Begoniastraat 102

3772 HG Barneveld

(afhalen alleen op afspraak)

06-47679727

info@mintys.nl

 

Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur (tijdens schoolvakanties zal ik niet altijd direct bereikbaar zijn, stuur me een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact op!)

 

KvK-nummer: 74156462

Btw-nummer: NL001950480B37

Levering (verzenden of afhalen)

Bij het bestellen krijg je de keuze om je bestelling af te halen of te laten verzenden. Afhalen kan in Barneveld, dit is altijd op afspraak! Je krijgt een seintje zodra je bestelling klaar is en dan overleggen we even wanneer je de bestelling kunt komen afhalen.

Kies je voor verzenden, dan wordt je bestelling met PostNL verzonden. Je krijgt bericht zodra de bestelling is verstuurd. Wordt je bestelling verzonden via een brievenbuspakketje of via pakketpost, dan krijg je ook de trackingcode op de mail.

Levering naar België kan ook. Let op: ik verzend alléén met track&trace. Woon je dicht bij de grens (NL-BE), dan kan het voordeliger zijn om je pakketje naar een PostNL-afhaallocatie in NL te laten sturen.

Betaling

Je kunt je bestelling op de volgende manieren betalen:
- iDEAL (Mollie)
- vooruitbetaling via je eigen bankomgeving*
- Paypal
- Klarna Achteraf Betalen
- Bancontact
- pinnen bij afhalen
- contant betalen bij afhalen (graag zo gepast mogelijk)

* Is de betaling na 14 dagen nog niet ontvangen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd

Levertijd

Omdat veel van de producten handgemaakt en zelfs op maat gemaakt zijn, is de levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. Bij ieder product staat de levertijd apart vermeld. Bestel je meerdere producten, dan geldt de langste levertijd binnen je bestelling. Voor verzending naar België geldt een langere levertijd.

Tijdens schoolvakanties kan de levering iets uitlopen, dit zal ik altijd kenbaar maken in de webshop.

Houd er rekening mee dat we bij verzending (zie hierboven) allebei afhankelijk zijn van de post- of pakketdienst, ik heb geen invloed op een eventuele (kleine) vertraging. Is je pakket 2 werkdagen na verzending nog niet binnen? Neem dan even contact op, dan ga ik erachteraan voor je.

Annulering

Kosteloze annulering is alleen mogelijk zolang je bestelling nog niet in behandeling is genomen. Neem voor het annuleren van je bestelling altijd zo snel mogelijk contact op om hierover te overleggen.

Retourneren / herroepingsrecht

Is een product niet helemaal wat je had gehoopt? Dan heb je binnen 14 dagen na ontvangst recht op herroeping. Je mag het artikel dan terugsturen (verzendkosten retour zijn voor de koper) en ontvangt het aankoopbedrag terug. Retourneer je je hele bestelling, dan krijg je ook de verzendkosten van de levering terug.

Let op! Er zijn een aantal belangrijke punten hierbij:
- Neem altijd vóór het terugsturen contact op via info@mintys.nl.
- Het product moet in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat zijn.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending van het product. Zorg dat het product niet kan beschadigen tijdens de zending, verstuur bij voorkeur met trackingcode en bewaar je verzendbewijs tot je een bevestiging van Minty's krijgt dat de retourzending is ontvangen.
- Producten op maat en gepersonaliseerde producten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht vanwege het persoonlijke karakter.

Alle informatie rondom retourneren én het herroepingsformulier vind je hier: Retourneren en herroepingsformulier.

Garantie

Ik hoop natuurlijk dat de garantie nooit nodig zal zijn, maar mocht er (bij redelijk gebruik) iets mis gaan met het product, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via info@mintys.nl. Er geldt een garantietermijn van 1 jaar, maar ook daarbuiten zal ik altijd meedenken en zoeken naar een oplossing. 

Copyright

De complete inhoud van de website www.mintys.nl (o.a. ontwerpen, fotografie en illustraties) zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Minty's Gifts & Prints. Deze beelden en producten zijn exclusief ontworpen/gefotografeerd en/of verwerkt door Minty's Gifts & Prints.. Zonder schriftelijke toestemming van Minty's Gifts & Prints is het nadrukkelijk verboden om ontwerpen/foto's/lay-outs, al dan niet verwerkt met een eigen foto, te kopiëren, te reproduceren of te publiceren in tijdschriften, internet websites, forums of ieder andere vorm van media.

Privacy

Door gebruik te maken van de website en diensten van Minty's en/of het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met de privacyverklaring. Hier vind je de volledige privacyverklaring.

Vragen?

Ik kan het nog maar een keer benadrukken: heb je vragen? Neem even contact op!