• Geen verzendkosten vanaf € 65
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact

Over Minty's

Minty's Gifts & Prints is ontstaan vanuit KaartjeVanOns.nl, een webshop met mooie en bijzondere geboortekaartjes. De kriebel om 'iets met kraamcadeautjes' te doen, werd steeds sterker en uiteindelijk is Minty's hieruit ontstaan.

 

Kraamcadeautjes

Bij Minty's vind je allerlei leuke kraamcadeautjes, waaronder verschillende gepersonaliseerde cadeautjes. Denk bijv. aan lieve rompertjes met naam, of een leuk logeerkoffertje, maar ook aan een houten spaarpotje dat gemaakt wordt n.a.v. het geboortekaartje.

 

Zwangerschapsaankondiging

Maar ook voor de geboorte kun je al terecht bij Minty's: wil jij je zwangerschap op een leuke, opvallende manier aankondigen, dan vind je hier verschillende leuke producten om dit te doen. Wat vind je bijv. van een lief rompertje om cadeau te geven aan de aanstaande papa, opa/oma of ...(vul maar in). Of van een leuk memoryspelletje voor de oudere broer of zus. En ook superleuk (én gratis te downloaden!): een hippe A4-zwangerschapsaankondiging die je zelf kunt printen en kunt gebruiken voor de aankondiging op bijv. social media. En heb je geen printer? Geen nood, je kunt er ook een print van bestellen!

 

Ga direct naar:

- Zwangerschapsaankondiging

- Rompertje met naam

- Koffertje met naam

- Spaarpotten

- Geboortedeco

 

En wil je meer weten over mijzelf? Hier stel ik me voor!

 

Hartelijke groet,

Noëlle - Minty's Gifts & Prints