• Geen verzendkosten vanaf € 50
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact

Zwangerschapsaankondiging tijdens kerst

Wil jij jouw zwangerschap tijdens kerst aankondigen? Superleuk! In het artikel 'De leukste zwangerschapsaankondigingen tijdens kerst' heb ik de leukste ideeën voor jouw zwangerschapsaankondiging op een rij gezet. Van subtiele hints tot speciale cadeaus en van posters via een gratis download tot de hippe houten poster die je hier ziet.

Ben jij op zoek naar toffe cadeautjes om voor jouw zwangerschapsaankondiging te gebruiken? Dan vind je vast wat leuks bij Minty's!

Kerstcadeautjes voor mama

Natuurlijk vind je bij Minty's ook de leukste cadeautjes voor als het kindje al geboren is. Denk aan leuke geboortedecoratie of een lief rompertje met 'Mam, jij bent de allerliefste'!. En wat denk je van een toffe fototoren 'Mijn eerste kerst'? TIP: pas jij wel eens op je kleinkind, neefje/nichtje of ... (vul maar in)? Dan wordt de stapeltoren extra leuk als je alvast een leuke kerstfoto maakt en die op de stapeltoren laat zetten.

Kerstcadeautjes voor baby

Wat geef je nu een baby voor kerst? Onderstaande tips zijn eens wat anders dan anders. Zeker weten dat dit cadeau ook bij de ouders in de smaak valt. En de koffertjes en spaarpotten kunnen jaren gebruikt worden, ideaal!