• Gratis inpak/cadeauservice
 • Leuk extraatje bij bestellingen vanaf € 15,00
 • Geen verzendkosten vanaf € 65

Geboortekaartje op hout laten drukken

Alle ouders zijn blij met en trots op het geboortekaartje dat zij voor hun kindje hebben uitgezocht. Door dit geboortekaartje als cadeau op hout te laten drukken, kunnen zij het kaartje op een prachtige manier bewaren!

Hieronder heb ik een aantal van de mooiste voorbeelden gezet die ik heb mogen maken. Voor al deze voorbeelden geldt dat ik toestemming van de ouder(s) heb gekregen om de foto's hier te laten zien. Niet op iedere foto staat het geboortekaartje zelf ook, omdat ik vaak het geboortekaartje als digitaal pdf toegestuurd krijg.

Zo werkt het

1. Insturen geboortekaartje

 • Een origineel PDF van het ontwerp geeft altijd het beste resultaat. Na het afronden van de bestelling kun je de orderbevestiging beantwoorden en het bestand in de bijlage van die mail meesturen. Let op: het kaartje fotograferen en die foto('s) insturen, geeft geen mooi resultaat. Heb je geen origineel PDF, kies dan voor de optie hieronder.

 • Heb je alleen het papieren geboortekaartje? Dan kun je deze per post toesturen naar het volgende adres:
  Minty's Gifts & Prints
  Begoniastraat 102
  3772 HG Barneveld
  Vergeet niet om even een begeleidend briefje mee te sturen met je naam en het ordernummer van je bestelling.
  (Je krijgt het geboortekaartje natuurlijk weer netjes terug!)

2. Digitaal voorbeeld ter controle

Als ik het ontwerp van het geboorteluik klaar heb, mail ik je een digitaal voorbeeld ter controle. Heb je specifieke wensen (bijv. wegwerken adresgegevens, namen familieleden en/of logo), dan kun je bij het bestellen een toelichting geven. Ik kan je instructie dan meenemen in het maken van het digitale voorbeeld.

3. Het geboorteluik wordt gemaakt

Als het ontwerp akkoord is, ga ik met het houten luik zelf aan de slag. Mits het akkoord op het ontwerp niet te lang op zich laat wachten, kun je er vanuit gaan dat 4 à 5 werkdagen nadat ik het geboortekaartje heb ontvangen, het luik klaar is, verzonden is of opgehaald kan worden.

Belangrijk: geboortekaartje met goudfolie

Heb je een geboortekaartje met goudfolie, houd er dan rekening mee dat de bedrukking geen goudfolie zal hebben. Daarnaast zijn wel de meeste, maar niet alle geboortekaartjes geschikt voor een geboorteluik. Daarom kun je het beste even vooraf een foto van het kaartje appen, dan kijk ik met je mee.

Omdat geboortekaartjes met goudfolie via een andere methode verwerkt worden, hebben deze een kleine meerprijs.