• Geen verzendkosten vanaf € 65
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact

Sinterklaas

Sinterklaas 2020... Niet vergelijkbaar met welk voorgaand jaar dan ook. Maar dat hij weer naar Nederland komt, staat vast! 14 november is het zover. Zo heeft hij nog voldoende tijd om ook binnen de geldende maatregelen alle verlanglijstjes van onze kinderen te verzamelen en zijn inkopen te doen.

Aftelkalender
Speciaal voor mijn en jouw kinderen heb ik dit jaar een leuke aftelkalender gemaakt. De kalender start op 9 november, een aantal dagen voor de intocht, en loopt door tot 5 december. Je kind kan dagelijks een vakje wegkruisen en leeft zo op een leuke manier toe naar pakjesavond. TIP: persoonlijk geef ik op een paar vakjes met een tekentje aan wanneer mijn dochters hun schoen mogen zetten, zgn. heb ik dit met Sint afgestemd ;-) Op die manier is het voor hun duidelijk en krijg ik niet dagelijks de vraag óf en wanneer het weer mag.

Verlanglijstje incl. kleurplaat

Naast de aftelkalender heb ik ook een leuk verlanglijstje gemaakt met meteen een leuke sinterklaaskleurplaat. Zo kunnen ze een mooie kleurplaat maken voor Sint en tegelijk hun verlanglijstje inleveren.

Minty's Mail
Ik heb de aftelkalender en het verlanglijstje gedeeld in de Minty's Mail, een gecombineerde inspiratiemail van KaartjeVanOns en Minty's. Ontvang jij deze mail nog niet of heb je hem gemist? Schrijf je hieronder in en dan ontvang je de mail alsnog.


Leuke sinterklaascadeaus voor baby en dreumes (0-2 jaar)


Zwangerschapsaankondiging tijdens pakjesavond


Pin deze afbeeldingen en vind de aftelkalender en het verlanglijstje snel terug!

Pin deze afbeelding: Gratis download - Sinterklaas aftelkalender
Pin deze afbeelding: Gratis Sinterklaas verlanglijstje/kleurplaat