• Geen verzendkosten vanaf € 50
  • Gratis inpak/cadeauservice
  • Persoonlijk contact
De leukste kerstcadeautjes voor baby of zwangerschapsaankondiging

Zwangerschapsaankondiging tijdens kerst

Wil jij jouw zwangerschap tijdens kerst aankondigen? Superleuk! In het artikel 'De leukste zwangerschapsaankondigingen tijdens kerst' heb ik de leukste ideeën voor jouw zwangerschapsaankondiging op een rij gezet. Van subtiele hints tot speciale cadeaus en van posters via een gratis download tot de hippe houten poster die je hier ziet.

Ben jij op zoek naar toffe cadeautjes om voor jouw zwangerschapsaankondiging te gebruiken? Dan vind je vast wat leuks bij Minty's!

Kondig jouw zwangerschap aan met dit hippe, houten tekstbord met ruimte voor een echofoto

Kerstcadeautjes voor mama

Natuurlijk vind je bij Minty's ook de leukste cadeautjes voor als het kindje al geboren is. En dat kan als kraamcadeautje, maar ook als uniek kerstcadeau. Denk aan leuke geboortedecoratie of een lief rompertje met 'Mam, jij bent de allerliefste'!. En wat denk je van een toffe fototoren 'Mijn eerste kerst'?

TIP: pas jij wel eens op je kleinkind, neefje/nichtje of ... (vul maar in)? Dan wordt de stapeltoren extra leuk als je alvast een leuke kerstfoto maakt en die op de stapeltoren laat zetten.

Een uniek kraamcadeau: houten stapeltoren met foto en naam van newborn/baby

Kerstcadeautjes voor baby

Wat geef je nu een baby voor kerst? Onderstaande tips zijn eens wat anders dan anders. Laat bijv. het geboortekaartje vereeuwigen op een koffertje, spaarpot met geboorteluik. Zeker weten dat dit cadeau ook bij de ouders in de smaak valt.

En ook de koffertjes en rompertjes zijn een perfect kerstcadeau voor een newborn. TIP: een logeerkoffertje wordt extra leuk als je er een tegoedbon voor de ouders bij doet voor een nachtje doorslapen op een nader te bepalen moment. Succes gegarandeerd!

Krafkleurig logeerkoffertje baby met naam en bijpassende naamblokjes als decoratie voor de babykamer
De leukste kerstcadeautjes voor baby of zwangerschapsaankondiging