• Gratis inpak/cadeauservice
  • Extra cadeautje bij bestellingen vanaf € 15,00
  • Geen verzendkosten vanaf € 65

11x de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 18:53

Ouders zijn altijd erg blij met en trots op de naam die zij hebben uitgekozen voor hun kindje. En dat is ook meteen dé hoofdreden dat een gepersonaliseerd kraamcadeau altijd in de smaak zal vallen.

Een lief rompertje met naam kent - denk ik - iedereen. Een klein kinderkoffertje met naam misschien ook nog wel, maar er zijn nog veel meer leuke ideeën. In dit artikel heb ik maar liefst 11 leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus op een rij gezet. Én...een leuke bonustip mag niet ontbreken natuurlijk ;-)

Extra leuk: de meeste kraamcadeaus zijn ook erg leuk als kerstcadeau voor een baby. Van sommige cadeautjes is zelfs een speciale kerstversie!

Gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam en evt. geboortedatum

Tip 1 - Rompertje met naam

Ik noemde hem al: een rompertje met naam is een ontzettend lief (én nuttig!) kraamcadeau. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij Minty's vind je verschillende ontwerpen, zowel met als zonder toevoeging van een geboortedatum. En je hebt altijd de keuze uit twee maten en verschillende kleuren bedrukking.

Bekijk alle rompertjes met naam >>>

Tip 2 - Kledinghanger met naam

Erg leuk om te combineren met het rompertje van tip 1: een houten kledinghanger. Zo geef je een leuk en compleet setje cadeau.

De kledinghangers kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden met de naam en evt. ook met de geboortedatum van de baby. En ze zijn verkrijgbaar in het wit of in houtkleur. Voor de kleur van de bedrukking heb je keuze uit meerdere kleuren.

Je vindt de kledinghangers met naam bij de rompertjes >>>

Tip 3 - Houten naamblokken

Deze houten letterblokken worden met de maand populairder. Ze zijn er in drie verschillende maten, van 30 mm tot 60 mm, en in verschillende stijlen. Daarnaast is het erg leuk om de naam uit te breiden met een extra blokje met bijv. een klein hartje of sterretje in een contrasterende kleur.

Bekijk verschillende voorbeelden van de naamblokken >>>

Tip 4 - Houten hanger met naam

Een houten hanger met naam staat superleuk op de babykamer en is een erg geschikt cadeau als klein kraamcadeautje of als onderdeel van een groter cadeaupakket. Geef je een kraamcadeau dat een groot formaat heeft, dan kun je de houten hangers ook leuk gebruiken als label aan het ingepakte cadeau voor de baby.

Bekijk alle houten hangers met naam in verschillende vormen >>>

Extra tip: de hangers zijn ook verkrijgbaar als kerstbal.
Een aanrader als kerstcadeau voor een baby!

Tip 5 - Kinderkoffertje met naam

Hoe schattig zijn deze leuke koffertjes met naam? De koffertjes staan superleuk als decoratie op de babykamer, maar zijn ook ideaal voor het bewaren van alle 'eerste dingen' (het eerste pakje, het geboortekaartje, een plukje haar, enz.) en erg leuk voor een eerste kleine logeerpartij. Ze zijn er in meerdere kleuren, verschillende groottes en allerlei stijlen.

Bekijk alle koffertjes met naam >>>


Gepersonaliseerde kraamcadeaus met alle geboortegegevens

Tip 6 - Houten spaarpot met naam en geboortegegevens

De houten spaarpotten zijn één van de populairste gepersonaliseerde kraamcadeaus. Niet alleen een cadeau dat erg leuk staat als decoratie op de babykamer, maar ook nog nuttig! Ook de spaarpotten zijn er in meerdere formaten en allerlei ontwerpen. Je kunt kiezen voor een spaarpot met naam, geboortedatum en/of geboortegegevens.

Bekijk alle spaarpotten met naam en geboortegegevens >>>

Tip 7 - Stapeltoren met foto, naam en geboortegegevens

Eén van mijn persoonlijke favorieten, misschien wel dé favoriet: de houten stapeltorens met foto. De toren wordt opgebouwd uit blokken van verschillende maten die worden bedrukt met een mooie foto van de baby, de naam en alle geboortegegevens en afgemaakt met een kleine illustratie.

Bekijk alle houten stapeltorens met foto en naam >>>

Extra tip: van de stapeltorens is ook een speciale kerstvariant verkrijgbaar.
Superleuk als cadeau voor de eerste Kerst van de kleine baby!

Tip 8 - Geboorteposter met alle geboortegegevens

Een cadeau wat het ook altijd goed doet bij de geboorte van een baby, is een zogenoemde geboorteposter. Op een geboorteposter staan alle geboortegegevens van het kindje: de naam, geboortedatum, geboortetijd, het gewicht en de lengte. Opgeleukt met leuke, bijbehorende symbooltjes.

Bekijk alle geboorteposters >>>


Gepersonaliseerde kraamcadeaus in stijl van het geboortekaartje

Tip 9 - Schoentje van het geboortekaartje

Kijk hoe leuk dit schattige schoentje is! Het geboorteschoentje wordt gevouwen van het geboortekaartje zelf en zal dus zeker in de smaak vallen.

Let op: niet alle geboortekaartjes zijn even geschikt, dus voor je bestelt, is het aan te raden even vrijblijvend een foto in te sturen om te overleggen.

Bekijk meer voorbeelden van gemaakte geboorteschoentjes >>>

Tip 10 - Geboortekaartje op een houten luik

Nog iets moois dat je van het geboortekaartje kunt laten maken: een geboorteluik. Het geboorteluik is één van de populairste cadeautjes van 2021 .

Deze houten luiken zijn er in het vierkant en langwerpig. Daarnaast kun je zelf een keuze maken uit een een-, twee-, drie- of vierluik. Zo is bijna ieder geboortekaartje wel geschikt.

Bekijk meer voorbeelden van geboorteluiken >>>

Tip 11 - Spaarpot in stijl van het geboortekaartje

En eigenlijk had ik al een spaarpot voorbij laten komen in deze lijst, maar omdat dit met stip het meest favoriete kraamcadeau bij Minty's is, krijgt hij een geheel eigen plekje: de houten spaarpot in stijl van het geboortekaartje. Gegarandeerd een kraamcadeau dat in de smaak valt!

Bekijk meer voorbeelden van spaarpotten van het geboortekaartje >>>


BONUSTIP: kraamcadeau voor de grote broer of zus

Houten memory in gepersonaliseerd bewaarzakje

Te leuk om niet mee te nemen in deze leuke lijst: een superleuk memoryspelletje voor de grote broer of zus. Het houten spel bestaat uit 8x2 schijfjes met illustraties in babythema en wordt geleverd met een gepersonaliseerd bewaarzakje, bijv. met de tekst 'Hoera, Eline is grote zus' of een geheel eigen tekst.

Bekijk alle memory spelletjes in verschillende bewaarzakjes >>>


Pin onderstaande afbeeldingen en vind de tips snel terug!

Pin deze afbeelding: 7 leuke tips om het geboortekaartje te bewaren
Pin deze afbeelding: De 7 leukste tips om het geboortekaartje te bewaren

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen


«   »