• Gratis inpak/cadeauservice
  • Extra cadeautje bij bestellingen vanaf € 15,00
  • Geen verzendkosten vanaf € 65

Zo bezorg jij jouw partner haar beste eerste Moederdag

Gepubliceerd op 7 april 2021 om 17:19


VERBODEN VOOR MOEDERS OM TE LEZEN, ALLEEN BEDOELD VOOR VADERS!

Nee ksst, ook niet stiekem! Stuur de link gewoon naar je partner en laat hem rustig lezen ;-)

Of je partner nog zwanger is of dat jullie kindje al is geboren: die allereerste Moederdag is echt belangrijk, papa. En natuurlijk, ik ben een vrouw en moeder en jullie kunnen natuurlijk denken dat wij met z'n allen onder één hoedje spelen wat betreft Moederdag. Maar aan de andere kant: ik bén inderdaad een vrouw en een moeder en juist daardoor weet ik hoe ontzettend fijn het is als je gewaardeerd wordt als moeder. Óók al voordat je kindje oud genoeg is om dat zelf te doen.

Maar je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, ik heb 4 leuke tips voor je opgezocht én heb een gratis download voor je!

Zo bezorg jij jouw partner haar beste eerste Moederdag

4 tips voor een bijzondere, mooie of leuke eerste Moederdag

1. Rust

Dit kost niets, maar zeker weten dat jij de dag zo goed begint. Laat als het ook maar enigszins kan je partner even lekker uitslapen of op z'n minst wat langer op bed liggen. Is ze nog zwanger, dan kan het zijn dat ze zelf minder goed slaapt en wel klaar is met in bed liggen, maar misschien wil ze dan juist 's middags wel graag nog eventjes bijslapen.

Is jullie kindje al geboren, neem dan de nachtvoeding of vroegeochtendvoeding over. Dit gaat bij borstvoeding niet helemaal op natuurlijk, maar help dan waar het wel kan. Neem het verschonen over (óók als je de pech hebt van een spuitluier en je kindje er van onder tot boven onder zit!)

2. Ontbijt

...op bed wel te verstaan. Ja ja ja, cliché, I know. Maar toch, doe dat nu toch. Zo'n kleine moeite, maar het zal zó gewaardeerd worden. Doe er iets lekkers bij of leg er een lief kaartje (zie onderaan dit artikel) of mooie bloem (zie ook punt 3) bij en laat haar even lekker genieten.

Tip 2 voor Moederdag: een ontbijt op bed

3. Cadeau

Nogmaals, we spelen niet onder één hoedje, het gaat om het gebaar van waardering: een moederdagcadeau is onmisbaar voor een bijzondere Moederdag. En dat kun je zo klein of zo groot maken als je zelf wilt. Kies een cadeau waar je je partner echt blij mee maakt. Heb je zelf geen enkel idee? Hier heb ik wat leuke tips voor je:

  • Bloemen, leuk bloemstuk of mooie plant
  • Een kaart met een lieve, persoonlijke boodschap - zie ook onderaan dit artikel
  • Sieraad
  • Een boek of tijdschrift
  • Een cadeautje via jullie kindje - zoals onderstaand rompertje
  • Een mooie foto van jullie kindje - of bijv een tegoedbon voor een fotoshoot van jullie als gezin
  • Favoriet parfum of verzorgingsproduct
  • Een uitje of weekendje weg - hoewel dit in de huidige coronaperiode iets lastiger is, maar denk bijv. aan een soort van tegoedbon daarvoor

En als je echt niet weet waar je haar het meest blij mee kan maken, schakel dan een vriendin, je schoonmoeder of schoonzus in. Daar komen vaak erg leuke en persoonlijke ideeën vandaan.

4. Een persoonlijke kaart voor de liefste moeder

Vorig jaar heb ik voor de ontvangers van de Minty's Mail, een aantal superleuke kleurkaarten voor Moederdag gemaakt. Deze heb ik gecombineerd met de invulkaarten die ik in het verleden al voor KaartjeVanOns.nl heb ontworpen. Bij elkaar maar liefst 10 persoonlijke Moederdagkaarten om samen met jullie kindje in te kleuren en/of in te vullen.

Voorbeelden van de Moederdag kleurkaarten

Wil jij ze ook ontvangen? Als je je hieronder inschrijft voor de Minty's Mail, ontvang je de kaarten direct in je inbox. De Minty's Mail wordt ongeveer eens per maand verstuurd en zit vol met meer leuke inspiratie en informatie en af en toe een leuke (win)actie.

Ik wens je een hele fijne Moederdag!

Tip 4 voor Moederdag: kleur één van de leuke gratis kleurkaarten van Minty's

Pin onderstaande afbeeldingen en vind dit blog snel terug!

Pin deze afbeelding: Zo bezorg jij jouw partner haar beste eerste Moederdag
Pin deze afbeelding: Kleur je eigen Moederdag kaarten
Pin deze afbeelding: Kleur je eigen Moederdag kaarten
Pin deze afbeelding: Kleur je eigen Moederdag kaarten

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ilse Nouwen
7 maanden geleden

Super leuke moederdagkaarten!!

Noëlle - Minty's Gifts & Prints
7 maanden geleden

Leuk om te horen, veel plezier ermee!

ana
7 maanden geleden

leuk idee di moederdagkaarten

Noëlle - Minty's Gifts & Prints
7 maanden geleden

Dank je wel, veel plezier ervan!