• Gratis inpak/cadeauservice
  • Leuk extraatje bij bestellingen vanaf € 15,00
  • Geen verzendkosten vanaf € 65

Zo knutsel je de leukste cadeautjes voor Vaderdag

Gepubliceerd op 15 mei 2020 om 12:05

Jaaa, het is weer bijna zover: Vaderdag! Een dag om de liefste, leukste, beste, grappigste of stoerste papa in het zonnetje te zetten. Nu kun je op Pinterest natuurlijk een heleboel toffe knutsels voor Vaderdag vinden, maar dat kan ook behoorlijk overweldigend zijn. Ik heb daarom de leukste cadeautjes om zelf te knutselen op een rij gezet. En nadat vorige maand de inkleurkaarten voor Moederdag zo in de smaak vielen, kon ik het natuurlijk niet laten om ook voor Vaderdag een leuke serie kaarten te maken. Voeg daar een leuke Vaderdagkrant aan toe en de lijst is compleet!

Meisje knutselt Vaderdagkrant als cadeautje voor Vaderdag

Maak een leuke sleutelhanger

Je kunt een leuke, persoonlijke sleutelhanger op verschillende manieren maken. Denk bijv. aan een leuke PAPA-sleutelhanger van strijkkralen, bijna in ieder huishouden met kinderen wel te vinden.

Maar wat ik een poosje terug zelf heb gedaan, is een sleutelhanger van krimpfolie maken. Echt een schot in de roos bij mijn meiden. Onze sleutelhangers waren niet in vaderdagthema, dus ik ben op zoek gegaan naar een bijpassend voorbeeld en vond dit bij Elke Blogt. Zij heeft ook een handige uitleg geschreven hoe het precies werkt.

Kleur een leuke vaderdagkaart

Voor de lezers van de Minty's Mail heb ik dit jaar leuke moederdagkaarten gemaakt om in te kleuren. Omdat dit een groot succes was, heb ik dit voor Vaderdag natuurlijk ook weer gedaan. Ik heb een vijftal vaderdagkaarten gemaakt, waarvan drie kaarten voor papa's en twee kaarten voor opa's.

Meisje kleurt een leuke vaderdagkaart
De vijf inkleurkaarten voor Vaderdag die je gratis in je inbox kunt ontvangen

Knutsel een stropdas

Een stropdas is toch wel een van dé (stereo)typerende kenmerken van een vader. En je kunt hier op allerlei manieren een leuke vaderdagknutsel van maken. Zo vond ik bij Totum een leuke stropdas om zelf in te kleuren en bij VoorBeginners twee stappenplannen voor een origami-stropdas.

Geef een persoonlijke Vaderdagkrant

Vorig jaar heb ik al deze toffe Vaderdagkrant gemaakt. Er is ruimte voor een mooie, zelfgetekende voorpaginafoto, zgn. advertentieruimte waar je zelf kunt tekenen of schrijven waar papa van houdt en leuke interviewvragen om zelf in te vullen. De krant wordt afgesloten met een persoonlijke wens voor papa.

Er is een krant voor de liefste papa en eentje voor de leukste opa. Zelf gebruik ik ze dit jaar weer en ben van plan dat de komende jaren nog te blijven doen. Leuk om later terug te lezen en kijken wat er in de loop van de jaren is veranderd.

Een toffe Vaderdagkrant als gratis printable

Maak unieke 'happy socks'

Wat zo leuk is aan de welk bekende 'Happy Socks', is dat niets te gekleurd, te overdreven of te gek is. Alles kan en ze zijn er te kust en te keur. Lastig om dan toch nog iets te vinden waarmee papa wél opvalt? Nee hoor, je maakt gewoon je eigen happy socks. Een paar sokken in een (niet te donkere) effen kleur, een pakje textielstiften en leuke, kinderlijke creativiteit zorgen voor een superleuk en persoonlijk vaderdagcadeau!

Ontvang de Vaderdagkranten en -kaarten direct in je mailbox!

Schrijf je in voor de Minty's Mail en je ontvangt zowel de vaderdagkaarten als de Vaderdagkrant direct in je inbox. De Minty's Mail is een gezellige inspiratiemail met leuke artikelen, handige downloads en tips en af en toe een leuke actie.


Wil je de knutsels en downloads onthouden voor een later moment?
Pin onderstaande afbeeldingen en vind ze later eenvoudig terug in je Pinterest-account.

Reacties

Annie
8 maanden geleden

bedankt!

Diana Seijsener
8 maanden geleden

Hoi, graag schrijf ik me in voor je nieuwsbrief en ontvang ik de vaderdagkrant sjaboon. alvast bedankt.

Noëlle - Minty's Gifts & Prints
8 maanden geleden

Hoi Diana, als je hierboven je gegevens invult, ontvang je de Vaderdagkrant direct in je inbox :)

marjanne klomp
8 maanden geleden

ik zou graag de vaderdagkrant willen ontvangen

Noëlle - Minty's Gifts & Prints
8 maanden geleden

Hoi Marjanne, als je hierboven je gegevens invult, ontvang je ze direct in je inbox :)

Reactie plaatsen


«   »