Geboortekaartjes

Ook voor geboortekaartjes kun je bij mij terecht. Sterker nog: Minty's is ontstaan vanuit KaartjeVanOns.nl, een webshop met een uitgebreide collectie geboortekaartjes. KaartjeVanOns.nl bestaat al sinds 2012 en vanaf 1 april 2019 ben ik de trotse eigenaresse van het bedrijf. De collectie bestaat uit verschillende soorten geboortekaartjes. Denk aan eenvoudige (maar o zo mooie) enkele kaarten, maar ook aan meer bijzondere geboortekaartjes zoals geboortekaartjes met foto of unieke DIY-knipkaartjes.

Super goede ervaring met kaartje van ons voor de geboortekaartjes van ons dochtertje. Van een extra controle voor het naar de drukker gaat tot een handgeschreven kaartje erna met felicitaties. Bij dit bedrijf merk je dat het vanuit passie en liefde verzorgd wordt.


- Angeline Olvers-Raaijmakers -

Persoonlijke aandacht

Wat ik enorm belangrijk vind en waarmee KaartjeVanOns.nl zich ook onderscheidt, is persoonlijke hulp en aandacht. Je kunt zelf online je ontwerp naar wens aanpassen, maar dit hoeft niet, ik wil dit ook voor je doen. En heb je het zelf gedaan, dan zal ik je ontwerp altijd even checken voor ik het doorzet naar de drukker. Dit lukt al bij 95% van de proefdrukken, maar zéker bij alle uiteindelijke oplages. Ik weet - ook uit eigen ervaring - hoe chaotisch de tijd na de geboorte is en een foutje in het geboortekaartje sluipt er dan soms snel in. Ik wil je helpen om een geboortekaartje te kunnen versturen dat bij jou/jullie past en waar je trots op kunt zijn,

Populaire geboortekaartjes uit de collectie

Ideaal voor het geboortekaartje, een handige kaartenstandaard.

 

Afmetingen (b x h x d):

70 x 17 x 27 mm

 

Levertijd: 1-2 werkdagen